NYTTIGE LINKS

HUNDEPLANETEN  
Danmarks største netsted for gamle DKK stamtavler i digitaliserede versioner. 
Optegnelserne foretages i et samarbejde med "Museum for Stående Jagthunde" og DKK og udføres af Jytte Jensen, som DKK venligst har udlånt alle gamle stamtavlebøger og stamkort.
Flere af vore stående jagthunderacer er indtastet på nuværende tidspunkt og siden opdateres dagligt i denne løbende og nærmest "livslange" proces som Jytte Jensen udfører.
Konventionelle papir/bog versioner findes på omtalte museum i Viborg.
Aflæg siden et besøg og se din races afstamning langt bagud (før 1980) 
(Umiddelbart virker denne side bedst med Explorer browser)

FUGLEHUNDEN
Norsk blad om fuglehunde. Se de mange blade her.
Dog udgives de respektive blade først et år efter udgivelsen... masser af læsning om al fuglehundesport i Norge.

DET GRØNNE MUSEUM
Den 1. januar 2017 fusionerede Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. De to museer er blevet til Det Grønne Museum med viden, historier og oplevelser om jagten, skoven, landbruget og maden.
Det smukke og levende museum ligger i fantastiske omgivelser i Auning på Djursland, hvor Dansk Landbrugsmuseum hidtil har haft til huse.
Oplev jagten, skoven, landbruget og maden på Det Grønne Museum

NATURSTYRELSEN
Naturstyrelsen skal forvalte Miljø- og Fødevareministeriets cirka 200.000 hektar skove og naturarealer, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturarealer. Naturstyrelsen skal gennemføre praktiske opgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og konkrete friluftslivs- og naturprojekter - ofte i samarbejde med andre myndigheder, organisationer og frivillige.


JAGT & VILDTFORVALTNINGSLOVEN
Bekendtgørelse af lov om jagt og vildtforvaltning ...

JAGTNETVÆRKET
Jagtnetværkets formål er at udgøre et forum for medlemmer af DN, som enten er jægere og/eller interesserede i jagt og vildtforvaltning, hvor aktuelle spørgsmål kan debatteres.


DANSK HUNDEREGISTER
Dansk Hunderegister er koblet op til CPR-registeret og får derfor oplysninger om adresseændringer derfra. Men vi har brug for, at du opdaterer din mail, CPR-nummer og dit telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis uheldet er ude. Mail er vores primære kommunikationsform, og vi sender ikke længere besidderskifte- og registreringsattester ud med posten. Disse vil blive sendt via mail og lagt på hundens stamkort.Har du ikke adgang til mail, så hjælper vi selvfølgelig.
ROYALURA
Norsk resultatside med alle stående fuglehunderacer. Opdateres løbende gennem de respektive sæsoner.

BLANKETTER
DKK samling over alle de blanketter som findes i DKK. Arkivet er delt op så blanketterne findes under den aktiviteter/det emne de vedrører.

BOGJAGT
Nordens største udvalg af bøger om Jagt, fiskeri og natur


JAGTTEGN
Miljø- og Fødevareministeriet
Miljøstyrelsen

NETNATUR
Jagt - natur - hund - jagtmarked - fauna - fugle - fiskeri & mad...


JAGT Vildt & Våben
"Uanset om du er til jagt til lands eller til vands, i skov eller på mark, i Afrika eller ved Aabenraae, er der inspiration at hente"


JÆGERENS MAGASIN - ALT OM JAGT I DANMARK
Dansk magasin henvendt til jægere med interesse i at få jagtnyheder..


FAUNA
Jagt og Vildtforvaltning i Danmark under Århus Universitet

BÆREDYGTIG JAGT
Naturoplevelser for kommende generationer.
Vores børn og børnebørn skal have samme muligheder for at opleve og nyde naturen, som vi har i dag. Og meget gerne bedre muligheder. Derfor skal vi pleje naturen og sørge for, at jagt på vildt foregår på et bæredygtigt grundlag.
De tre grønne organisationer Danmarks Jægerforbund, Dansk Skovforening og Sektionen for Større Jordbrug vil gerne tage et medansvar for at virkeliggøre denne ambition.

MUSEUM FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK
Museet findes på Hedevænget 11 8800 Viborg og har normalt "altid åbent"...
Ønskes aftale kan laves med "museumsinspektør" Erik Petersen på tlf. 20729190
Museet er på Facebook.